Св. Никифор Прокажения изцели българин от рак на черния дроб

Българин от град Банско, бил диагностициран с карцином на черния дроб в края на лятото през 2020 година.

Тази новина разтърсила цялото му семейстово. Диагнозата била страшна и изход от ситуацията не се виждал. Майката на мъжа с инициали Р.М. , отново от Банско месеци по-рано се сдобила с книгата „Свети Никифор Прокажения Чудотворец“ и икона на светията, която била осветена и жената силно обикнала, като четяла многократно неговото житие.  Р. се удивлявала от великия подвиг и смирението на монах Никифор, който носел кръста си безмълвно.

Тя възложила всичката си надежда в Бога за изцеление на сина й и на ходатайството на свети Никифор Прокажения Чудотворец. Споделя, че често си четяла канона от книгата на автора Симон Светогорец, както и специалната молитва за онкоболни в края на изданието.

Макар, че знаела диагнозата и силно се притеснявала, тя имала несравнимата убеденост, че свети Никифор Прокажения ще направи поредното си чудо и сина й ще бъде излекуван. Молитвите не спирали денонощно.

Успоредно с това тя още по-често посещавала храма заръчвала и на други хора да се молят за сина й, който е над 50-годишен.

Не минало много време и Р.М. чула най-хубавата новина, че детето й е здраво.

Ракът си е отишъл.

Жената споделя, че няма съмнение, че синът й е изцелен, благодарение на чудотворната намеса на свети Никифор Прокажения.

Тя му благодари непрестанно, като постоянно раздава книгата с житието на свети Никифор на свои познати, като им препоръчва да се молят и споделя за благодатното изцеление на сина си.

Слава на Бога!

       

КНИГАТА“СВЕТИ НИКИФОР ПРОКАЖЕНИЯ ЧУДОТВОРЕЦ“,

        МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ НА ТЕЛЕФОН 0898802638.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *