ПОДКРЕПЕТЕ МЕ!

Писането на книга не е лесно, а когато дойде моментът за самото й печатане, тогава идва и още по-неприятното чувство, че спънката е липсата на финанси. Този препъникамък забавя процеса на издаването й, и съответно достигане до онези, които може и да се нуждаят от нея.

Вече приключих писането на новата си книга с работно заглавие „Светецът на любовта“ – отново житие, чудеса, акатист, молебен канон и молитви за един дивен Божий угодник, който е абсолютно непознат за България.

Имам чудесен екип от хора, без които книгите ми нямаше да са едни от най-предпочитаните в България. Най-голямата награда, наистина е удовлетворението, че чрез тези книги, християните, молейки се на светиите, за които пиша, биват подпомогнати от тях. Всеки ден получавам обаждания за чудеса и преживявания на хора от цяла България.

Затова се обръщам към онези от вас, които биха могли да подпомогнат моето дело

Ако някой би желал да получи повече информация за това, което правя, може да се свърже с мен на телефон +359898802638, както и на мейл angelbonchev111@gmail.com

Моите произведения до момента

2010

Голямата актриса на малките роли – филм за актрисата Надя Тодорова

2014

Чудотворецът свети Нектарий – филм за свети Нектарий Егински.

2015

Светият град – Асеновград – филм за духовния живот на града с най-много църкви и параклиси в България, включително и мой роден град. Този филм беше първият православен, прожектиран в Европейския парламент в Брюксел на 24 май 2016 г. В него участва и Негово Величество цар Симеон II.

2017 Февруари

„Светителят хирург“ – филм за живота и чудесата на св. Лука Кримски с участието на двама живи роднини на светията във филма, а също така и на митрополита на Пловдив Николай (България), митрополита на Арголида Нектарий (Гърция) и митрополита на Крим и Симферопол Лазар (Русия). Носител на 4 награди от фестивали.

2017 Юли

 „Свети Лука Доктора“ – детска книга за свети Лука Кримски Чудотворец, която спечели първа награда на конкурса на Обществения съвет по противодействие на наркотичните вещества към Община Благоевград, заедно с филма ми „Светителят хирург“. Книгата е преведена на гръцки език и се разпространява в Гърция.

2018

„Свети великомъченик и чудотворец Ефрем Нови“ – книга за житието и чудесата на св. Ефрем Нови, която имаше 3 поредни тиража.

2019

 „Светецът светкавица“ – детска книга за свети великомъченик и чудотворец Ефрем Нови. Книгата е преведена на гръцки език и се разпространява в Гърция.

2020 Февруари

 „Светецът светкавица“ – филм за житието и чудесата на свети великомъченик и чудотворец Ефрем Нови, който е носител на първа награда на фестивала „Славянска приказка“.

2020 Март

Издадох авторската книга на монах Симон Светогорец „Свети Никифор Прокажения Чудотворец“.

2020 Ноември

„Светецът на моето сърце“ – книга за житието и чудесата на свети Нектарий Егински, посветена на 100-годишнината на светията. Предговорът на тази книга е на Александрийския патриарх Теодор II, а благословението за нейното написване и издаване на манастира „Св. Троица – св. Нектарий“ – Егина, обителта, създадена от най-големия светец на XX век, свети Нектарий Егински Чудотворец.

С митрополита на Димотика, Орестиада и Суфли Дамаскин, който разпространява сред децата в своята епархия моите книги „Св. Лука Доктора“ и „Светецът светкавица“.

С Великотърновския митрополит Григорий, който държи книгата ми „Св. вмчк. и чудотворец Ефрем Нови“

ВСЕКИ ДАР ТРЯБВА ДА СЕ УПОТРЕБЯВА ЗА СЛАВА БОЖИЯ! И ще се употребява за Божия слава!