ПОДКРЕПЕТЕ МЕ!

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ! Писането на книга не е лесно, а когато дойде моментът за самото й печатане, тогава идва и още по-неприятното чувство, че спънката е липсата на финанси. Този препъникамък забавя процеса на издаването й, и съответно достигане до онези, които може и да се нуждаят от нея, предвид, че моите творение са изцяло за Православието. Може би до месец или два ще приключа писането на новата си книга с работно заглавие „Светецът на любовта“ – отново житие, чудеса, акатист, молебен канон и молитви за един дивен Божий угодний, който е абсолютно непознат за България. Имам чудесен екип от хора, без които книгите ми нямаше да са едни от най-предпочитаните в България, за което получавам и награди. Но най-голямата награда, наистина е удовлетворението, че чрез тези книги, християните, молейки се на светиите, за които пиша, биват подпомогнати от тях. Аз всеки ден получавам обаждания за чудеса и преживявания на хора от цяла България. Затова се обръщам към онези от вас, които биха могли да подпомогнат моето дело с колкото средства могат. Някои вече го направиха, но не е достатъччно. Най-главната цел на събирането на средствата е крайната цена на книгата да бъде възможно най-достъпна за хората! Ако някой би желал да получи повече информация за това, което правя, може да се свърже с мен на телефон 0898802638, както и на мейл angelbonchev111@gmail.com Моят Paypal акаунт, чрез който може да бъде осъществено дарение е: https://paypal.me/AngelBonchev   Банкова сметка:  Банка ДСК BG76STSA93000018785876 Ангел Бончев Ангелов   Моите произведения до момента:
  • 2010 г. – „Голямата актриса на малките роли“ – филм за актрисата Надя Тодорова.
  • 2014 г. – „Чудотворецът свети Нектарий“ – филм за свети Нектарий Егински.
  • 2015 г. – „Светият град – Асеновград“ – филм за духовния живот на града с най-много църкви и параклиси в България, включително и мой роден град. Този филм беше първият православен, прожектиран в Европейския парламент в Брюксел на 24 май 2016 г. В него участва и Негово Величество цар Симеон II.
  • 2017 г. (юли)- „Свети Лука Доктора“ – детска книга за свети Лука Кримски Чудотворец, която спечели първа награда на конкурса на Обществения съвет по противодействие на наркотичните вещества към Община Благоевград, заедно с филма ми „Светителят хирург“. Книгата е преведена на гръцки език и се разпространява в Гърция.
  • 2017 г. (февруари) – „Светителят хирург“ – филм за живота и чудесата на св. Лука Кримски с участието на двама живи роднини на светията във филма, а също така и на митрополита на Пловдив Николай (България), митрополита на Арголида Нектарий (Гърция) и митрополита на Крим и Симферопол Лазар (Русия). Носител на 4 награди от фестивали.
  • 2018 г. – „Свети великомъченик и чудотворец Ефрем Нови“ – книга за житието и чудесата на св. Ефрем Нови, която имаше 3 поредни тиража.
  • 2019 г. – „Светецът светкавица“ – детска книга за свети великомъченик и чудотворец Ефрем Нови. Книгата е преведена на гръцки език и се разпространява в Гърция.
  • 2020 г. (февруари) – „Светецът светкавица“ – филм за житието и чудесата на свети великомъченик и чудотворец Ефрем Нови, който е носител на първа награда на фестивала „Славянска приказка“.
  • 2020 г. (март) – Издадох авторската книга на монах Симон Светогорец „Свети Никифор Прокажения Чудотворец“.
  • 2020 г. (ноември) – „Светецът на моето сърце“ – книга за житието и чудесата на свети Нектарий Егински, посветена на 100-годишнината на светията. Предговорът на тази книга е на Александрийския патриарх Теодор II, а благословението за нейното написване и издаване на манастира „Св. Троица – св. Нектарий“ – Егина, обителта, създадена от най-големия светец на XX век, свети Нектарий Егински Чудотворец.
  ВСЕКИ ДАР ТРЯБВА ДА СЕ УПОТРЕБЯВА ЗА СЛАВА БОЖИЯ!         И ще се употребява за Божия слава!    
С Великотърновския митрополит Григорий, който държи книгата ми „Св. вмчк. и чудотворец Ефрем Нови“
С митрополита на Димотика, Орестиада и Суфли Дамаскин, който разпространява сред децата в своята епархия моите книги „Св. Лука Доктора“ и „Светецът светкавица“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *